Your Cart

Flag til flagstænger

Hos Dano Mast A/S tilbyder vi et bredt udvalg af flag, som danskere gennem generationer har brugt til at markere både glæde og sorg. Dannebrog er det danske flag og symboliserer stolthed og samhørighed blandt danskerne. Vi tilbyder Dannebrog i forskellige størrelser, så du kan finde det perfekte flag til din flagstang.

For dem der ønsker at markere flagstangen hele året rundt, tilbyder vi også Dannebrogsvimpler. Disse kileformede flag er ikke underlagt de samme flagregler som Dannebrog, hvilket giver mulighed for at flage hele døgnet rundt. Vimplerne er tilgængelige i forskellige størrelser.

Et alternativ til Dannebrogsvimplen er Dannebrogsstandere, der også er ideelle til daglig brug på flagstangen. Disse er kortere og bredere end vimpler og må bruges nøjagtigt som en vimpel. Standere er et smukt og elegant alternativ til Dannebrogsvimpler.

Udover at tilbyde Dannebrogsflag, tilbyder Dano Mast også reklameflag og internationale flag. Reklameflag er en effektiv og økonomisk måde at sprede sit budskab for en virksomhed, organisation eller et event, og vi tilbyder et bredt udvalg af størrelser og materialer som passer til enhver situation. Vores reklameflag tilpasses med logoer eller budskaber, der passer til virksomhedens branding og behov. Internationale flag bruges ofte af virksomheder til at byde internationale gæster velkommen.

Uanset hvilke produkter du vælger, kan du være sikker på, at vi tilbyder kvalitetsprodukter, der er designet til at modstå det danske vind og vejr i mange år.

Viser alle 3 resultater

You have Successfully Subscribed!