Your Cart

Reklameflag

Flag med logo virker som et naturligt blikfang for din virksomhed.

Du kan vælge at forsyne flagene med din virksomheds logo men du kan også sende et mere midlertidigt budskab til de forbipasserende, som f.eks. udsalg, nyt sortiment, forhandler af eller andet. Hvis du har brug for at skifte dit budskab til forbipasserende med jævne mellemrum er flag med logo en forholdsvis billig og nem måde at gøre det på.

Professionel rådgivning

Vi rådgiver dig gerne om logoflagenes udformning så de passer til flagstængerne og signalerer dit budskab klart.

Vi tilpasser din virksomheds logo til flaget og fremsender lay-out til godkendelse inden vi sætter produktionen af reklameflagene i gang.

Vi trykker reklameflagene på samme kraftige flagdug, som vi anvender til vores Dannebrogsflag. Medmindre flagene kun skal bruges i kort tid, så finder vi en billigere stofkvalitet.

Dano Mast er leverandør af reklameflag til såvel store kæder som smede på hjørnet. Ingen ordre er for lille eller stor.

Få dine kunders opmærksomhed med udendørs skiltning

Flag med logo fungerer som en effektiv og iøjnefaldende form for udendørs skiltning. Ligegyldigt om dit fokus er på varigt brand-building eller midlertidige budskaber som udsalg og nye produkter, tilbyder vi en løsning, der passer til dine behov. Vores dobbeltsidede design sikrer, at dit logo eller budskab er synligt og klart fra alle vinkler.

Reklameflag med virksomhedens logo efter dine mål og ønsker

Vi forstår vigtigheden af at møde dine unikke behov og ønsker. Derfor rådgiver vi dig gerne om, hvordan dit budskab bedst kan formidles, uanset om det er via et højkant reklameflag eller et mere traditionelt design. Vi tilpasser flaget til flagstænger i alle højder, inklusiv en 6 meter høj flagstang. Og med vores dobbeltsidede design kan du være sikker på, at dit budskab fanger opmærksomheden fra alle vinkler.

Efter professionel rådgivning tilpasser vi dit logo til flaget og fremsender et layout til din godkendelse. Vi trykker på den samme kraftige flagdug, som vi bruger til vores Dannebrogsflag, for at sikre et kvalitetsprodukt, der står distancen.

Send forespørgsel

Send gerne din forespørgsel i vores kontaktformular eller ring til os på tlf. 7539 6099
    Vedhæft gerne et billedefil


    You have Successfully Subscribed!