Your Cart

Dano Mast Erhverv

Med elegante flagstænger og reklameflag øges din virksomheds synlighed markant.

Ovenikøbet kan du nemt og billigt ændre flagenes budskab.

Vores landsdækkende net af montører gør arbejdet for dig. De hjælper også gerne med reparationer af eksisterende flagstænger.

Vores brede produktsortiment dækker de fleste behov. Og vores mere end 50 års erfaring med produktion af glasfiberflagstænger på adressen i Hovborg, får du naturligvis med i købet.

Få et tilbud på flotte logoflag og flagstænger til erhverv


  Dansk produceret

  10 års garanti

  Største sortiment

  Op til 25 m/s

  Holder farven

  Flagstænger med vippebeslag

  Til erhverv er det mest almindeligt at vælge flagstænger med vippebeslag. Vippebeslaget gør det nemt at lægge flagstangen ned, hvis linen er sprunget eller hvis flagstangen trænger til rengøring. Flagstænger med vippebeslag fås fra 4-18 meter. Glasfiberflagstang med vippebeslag.

  Flagstængerne kan monteres med indvendig flagline, dette forhindrer forbipasserende i at skære flaglinen over og stjæle eller beskadige flaget. Flagstænger med indvendig flagline fås fra 6 meter.

  Der findes to muligheder for flagstænger med indvendig flagline. Enten med nøgle og snoretræk Glasfiberflagstang med vippebeslag og indvendig lineføring til nøgle som fås fra 6-10 meter eller med håndsving Glasfiberflagstang med vippebeslag og indvendig lineføring med håndsving.

  Flagstænger med banner arm

  Man kan også vælge flagstænger med banner arm. Armen sørger for at flaget hele tiden er udspændt så budskabet hele tiden kan ses af de forbipasserende. Hvis der ikke er brug for at skifte flaget så tit vælger man en flagstang med fast banner arm. Glasfiberflagstang med fast bannerarm.

  Flagstangen skal lægges ned når flaget skal skiftes. Alternativt kan man vælge en flagstang med windtracker. Glasfiberflagstang med hejsbar bannerarm – windtracker.

  Windtrackeren fungerer bedst sammen med flagstænger med indvendig flagline.

  Flagstænger med vægkonsol

  Flagstænger med vægkonsol Glasfiberflagstang med vægkonsol bruges ofte, hvis firmadomicilet er et byhus og flagstangen ønskes monteret på selve huset. Flagstænger med vægkonsol fås i længderne 2-6 meter.

  Bygherreflagstænger

  Bygherreflagstænger Bygherre flagstang i glasfiber bruges midlertidigt mens byggeriet står på for at vise enten hvem der bygger eller hvem der bygges til. Flagstængerne er af glasfiber og cylindriske på den nederste del, som stikkes ned i et nedgravet PVC rør. Bygherre flagstænger fås fra 6-8 meter.

  Fortovsflagstænger

  Glasfiberflagstanger med fortovsbeslag bruges både af private og virksomheder. Hvis firmaet er en butik med facade helt ud til fortovet kan det være praktisk med en flagstang med fortovsbeslag. Beslaget består af et rør til nedstøbning i fortovet og et modsvarende rør i flagstangen med kiler, så man er sikker på at flagstangen altid står i lod. Ofte går en handelsstandsforening eller en borgerforening sammen om at købe fortovsflagstænger til hele hovedgaden på én gang. Fortovsflagstænger fås fra 3-8 meter.

  Vores flagstænger leveres som udgangspunkt med røde flagknopper men fås også med andre farver og udformninger hvis det ønskes.

  Alle vore flagstænger leveres komplet med udførlig monteringsanvisning, men du har naturligvis altid mulighed for at bestille flagstængerne med montering, – så ved du det er gjort af fagfolk. Flagknop, flagline og lineholder følger altid med og hvis man for eksempel bestiller en flagstang med indvendig flagline medfølger naturligvis drejbar knop og modvægt til flaget.

  Udvalgte produkter

  Tilbehør til din flagstang

  You have Successfully Subscribed!